[GEZ] IBS Engineer

Heeft u een vacature of zoekt u er één op het gebied van PLC. Dan kunt u het hier plaatsen. Gebruik [GEZ] en [GEV] of u een baan zoekt, of een vacature heeft.

Moderator: GJ_

VIRTUS
Berichten: 3
Lid geworden op: 08-06-2006 15:05:26
Locatie: Rosmalen
Contacteer:

[GEZ] IBS Engineer

Bericht door VIRTUS » 08-02-2007 10:41:59

IBS Engineer


Bedrijfsnaam:
Virtus engineers & consultants bv

Locatie/Standplaats:
Nederland

Salaris:
Marktconform

Bedrijfsprofiel:
VIRTUS engineers & consultants is als innovatief intermediair tussen bedrijven en zelfstandige specialisten continu op zoek naar de unieke, perfecte match. Wij verdiepen ons in de klant, de processen, de systemen en de capaciteitsvraagstukken. Oplossingen worden geboden d.m.v. het selecteren, contracteren en detacheren van hoog opgeleide zelfstandige specialisten voor industriële opdrachtgevers en staat voor de allerhoogste kwaliteit van specialisten, en dat weten onze opdrachtgevers.

VIRTUS richt zich op;
Consultant, Projectleider, IT IA engineer, Robot engineer, Lead engineer, DCS engineer, Scada engineer, Automation engineer, IBS engineer, enz.

Bedrijfscultuur:
VIRTUS heeft een speciale bedrijfsfilosofie: iedereen krijgt van ons de vrijheid om zijn werk te runnen alsof het zijn eigen business is. Daarom moet u passie hebben voor uw vak én voor het uiteindelijke resultaat.

Functie omschrijving:
Als IBS engineer draagt u zorg voor het testen en inbedrijfstellen binnen de industriële automatisering van machine- en procesbesturingssystemen bij eindgebruikers van de opdrachtgevers, gebruikmakend van Plc-, Scada en DCS systemen. Het is uw taak om probleemstellingen om te zetten tot passende oplossingen. Ook lost u storingen op, instrueert u operationeel en technisch personeel. U kunt worden ingezet op projecten of gedetacheerd worden op locatie bij een klant.

Functie eisen:
U heeft een MBO+ / HBO- werk- en denkniveau en een relevante technische opleiding. Ook heeft u aantoonbare ervaring in het realiseren van systeembesturingen (o.a. Siemens S7, Allen Bradley en Modicon). Niet onbelangrijk: u heeft de bereidheid tot regelmatig reizen, onregelmatige werktijden en het uitvoeren van werkzaamheden bij klanten in binnen- en buitenland. Daarvoor is een grote mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en klantgerichtheid onontbeerlijk. Tenslotte bezit u goede communicatieve vaardigheden passend bij de functie. Verder bent u in het bezit van een VCA-Certificaat.

Dienstverband:
Vast, Free lance

Solliciteren:
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag uw sollicitatie met uw uitgebreide CV! U kunt uw sollicitatie digitaal versturen, door op onderstaande button "Solliciteer online" te klikken. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met onze contactpersoon.

Contactgegevens:
VIRTUS Engineers & Consultants BV
De heer A.R. Knoops
Westeind 5
5245NL Rosmalen
Telefoon: 073-7502850 Fax: 0737502859
Email: hrm@virtusbv.nl
VIRTUS richt zich op:
Automation engineer, Plc engineer, Scada engineer, Ibs engineer, IA consultant, MES consultant, Electrical engineer, Hardware engineer, Scada consultant, Projectleider, Projectmanager, etc.

Plaats reactie

Terug naar “Banenmarkt”