[GEZ] Lead Engineer

Heeft u een vacature of zoekt u er één op het gebied van PLC. Dan kunt u het hier plaatsen. Gebruik [GEZ] en [GEV] of u een baan zoekt, of een vacature heeft.

Moderator: GJ_

VIRTUS
Berichten: 3
Lid geworden op: 08-06-2006 15:05:26
Locatie: Rosmalen
Contacteer:

[GEZ] Lead Engineer

Bericht door VIRTUS » 08-02-2007 10:42:49

Lead Engineer


Bedrijfsnaam:
Virtus engineers & consultants bv

Locatie/Standplaats:
Nederland

Salaris:
Marktconform

Bedrijfsprofiel:
VIRTUS engineers & consultants is als innovatief intermediair tussen bedrijven en zelfstandige specialisten continu op zoek naar de unieke, perfecte match. Wij verdiepen ons in de klant, de processen, de systemen en de capaciteitsvraagstukken. Oplossingen worden geboden d.m.v. het selecteren, contracteren en detacheren van hoog opgeleide zelfstandige specialisten voor industriële opdrachtgevers en staat voor de allerhoogste kwaliteit van specialisten, en dat weten onze opdrachtgevers.

VIRTUS richt zich op;
Consultant, Projectleider, IT IA engineer, Robot engineer, Lead engineer, DCS engineer, Scada engineer, Automation engineer, IBS engineer, enz.

Bedrijfscultuur:
VIRTUS heeft een speciale bedrijfsfilosofie: iedereen krijgt van ons de vrijheid om zijn werk te runnen alsof het zijn eigen business is. Daarom moet u passie hebben voor uw vak én voor het uiteindelijke resultaat.

Functie omschrijving:
Als Lead engineer geeft u leiding aan de toegewezen engineers op een project en bent u verantwoordelijk voor het samenstellen van alle ontwerpdocumenten van het aan u toegewezen project. De Lead engineer is als het ware de ‘owner’ van het vaktechnische gedeelte van een project, waarbij Plc-, Scada- en DCS systemen niet geheel vreemd zijn. U kunt worden ingezet op projecten of gedetacheerd worden op locatie bij een klant.

Functie eisen:
U heeft een HBO-diploma of een door ervaring verkregen gelijkwaardig niveau en een aantal jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in de procesindustrie. U beschikt over goede leidinggevende en communicatieve vaardigheden. Daarnaast bent u flexibel en klantgericht en heeft u aandacht voor kwaliteit.

Dienstverband:
Vast, Free lance

Solliciteren:
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag uw sollicitatie met uw uitgebreide CV! U kunt uw sollicitatie digitaal versturen, door op onderstaande button "Solliciteer online" te klikken. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met onze contactpersoon.

Contactgegevens:
VIRTUS Engineers & Consultants BV
De heer A.R. Knoops
Westeind 5
5245NL Rosmalen
Telefoon: 073-7502850 Fax: 0737502859
Email: hrm@virtusbv.nl
VIRTUS richt zich op:
Automation engineer, Plc engineer, Scada engineer, Ibs engineer, IA consultant, MES consultant, Electrical engineer, Hardware engineer, Scada consultant, Projectleider, Projectmanager, etc.

Plaats reactie

Terug naar “Banenmarkt”