Analoge ingang op I1 en I2 BA06

De Micro Controller tot 40 I/O + 8 AI

Moderator: GJ_

Plaats reactie
Tom
Berichten: 15
Lid geworden op: 10-04-2010 06:55:52
Contacteer:

Analoge ingang op I1 en I2 BA06

Bericht door Tom » 20-09-2012 23:24:38

Hallo
Ik heb op een Logo 4 analoge ingangen nodig. Dat zou moeten kunnen met een BA06 De ingangen 7 en 8 werken goed maar 1 en 2 kan in niet aan de gang krijgen.
Moet ik hier iets voor omzetten of zo? Wie helpt mij verder?

Groet Tom

Tom
Berichten: 15
Lid geworden op: 10-04-2010 06:55:52
Contacteer:

Re: Analoge ingang op I1 en I2 BA06

Bericht door Tom » 21-09-2012 18:13:36

Ik heb het al gevonden denk ik. Vanavond even testen

Groet Tom

GJ_
Moderator
Berichten: 581
Lid geworden op: 19-10-2005 19:19:17
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Re: Analoge ingang op I1 en I2 BA06

Bericht door GJ_ » 22-09-2012 11:04:53

Laat je dan ook even weten waar het probleem zat? Voor de volgende die met dezelfde vraag door Google hier naartoe gestuurd word.

toeternietoe
Berichten: 97
Lid geworden op: 30-07-2010 23:30:13
Locatie: Bennekom

Re: Analoge ingang op I1 en I2 BA06

Bericht door toeternietoe » 22-09-2012 21:10:46

In de programmeersoftware LOGO Soft COmfort stel je bij eigenschappen in hoeveel Analoge ingangen de Basislogo heeft. Standaard staat deze op 2, overeenkomstig de oudere logo versies.
Je kunt het ook op het schermpje van de LOGO instellen, Staat ergens bij de confuguratieinstellingen, verondersteld dat je Basislogo analoge ingangen heeft.

Plaats reactie

Terug naar “LOGO!”